петък, 3 май 2024 г.

Бабикян: Трябва да си довършим работата

„Не знам къде ще бъда кандидат за депутат, но няма да е загуба и да не съм“. Това заяви в предаването на БНТ „Денят започва с Георги Любенов“ Арман Бабикян, един от Отровното трио, сега част от коалицията около Мая Манолова „Изправи се. Мутри вън“.

Според него тази коалиция е огледален образ на протеста през лятото, където участваха хора с различни политически убеждения, обединени от искането за оставка на правителството и на главния прокурор.

„Тази коалиция дава знак на всички хора, които искат да почистят къщата България от мутрите, хора, които не обичат диктатурата, а демокрацията, които са против едноличния режим“, заяви Бабикян.

Той обясни, че като влязат в Народното събрание, ще си довършат работата, започнала през лятото. „Тогава Борисов не си подаде оставката, сега това трябва да стане“, заяви считаният за идеолог на Отровното трио. Бабикян отрече да е пиар на съпругата на президента Радев Десислава. „Нямам честта да я познавам, би било предизвикателство да работя за втори мандат на президента, но сега работя с други клиенти“, заяви Бабикян, който е и политически пиар. „Работя за кампании, не съм продукт на кампании“, подчерта той.

Според него изкореняването на корупцията не може да стане веднага. Тя е вкоренена и ешелонирана, системата от рушвети е вкоренена и не се почиства толкова бързо.

Според Бабикян България трябва най-после да стъпи в 21 век. „Сега сме като населението в някоя африканска република, което се радва, че са му направили шосе“, даде пример пиарът, който се занимава с това от 1994 г.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html