петък, 3 май 2024 г.

Мангъров ще води листата на АБВ в София и Варна

„Продължавам да твърдя, че единствено готови за тази дата са тези, които разполагат с купен глас, с административен глас и с корпоративно зависим глас, т.е. Бойко Борисов. И другите, които са готови за избори вчера, са ДПС. Не мисля, че формации, които разчитат на мотивиран с политики вот, ще имат възможността да стигнат до гражданите“.

АБВ ще се явяват сами на изборите, потвърди Петков и обясни, че няма да участват в платформата на Мая Манолова и Отровното трио.

„Няма да участвам в лъжене. Оставям настрана, че те си затраяха по най-грозния начин, когато прокуратурата прекрати разследването за шкафчето на Борисов. Това е техният избор“.

Румен Петков разкри, че преди 6 месеца са предложили на БСП да започнат широк разговор за бъдещето на лявото, но той не се е състоял:

„Отговорността за това е изцяло на ръководството на БСП. Сега търсят по места наши хора да ги подкрепят, което не е прилично. Ние ще продължим да вървим своя път и ще се явим сами със самочувствие на партия, която има качества“.

Лидерът на АБВ подчерта, че той и Ивайло Калфин няма да са кандидати за депутати.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html