събота, 4 май 2024 г.

Депутат от ВМРО и джендър активист се карат като хамали

Виктор Лилов
Жесток скандал с обиди и закани се разигра между депутата от ВМРО Юлиан Ангелов и ЛГБТ активистът Виктор Лилов. Двамата се изпокараха в ефира на Нова за еднополовите бракове, като се наложи водещата да спре предаването с реклами, докато се успокоят страстите.
Лилов на няколко пъти изтъкна колко важно е България да промени законодателството си и да приеме еднополовите бракове, тъй като забраната им нарушавала редица човешки права.
„Вие нямате право да се месите в личния ми живот. Аз говоря от името на всички. Има български граждани, които са сключили брак в чужбина, защото тук е забранено. В Люксембург ще се гледа дело по този идентичен казус. Предлагам да изчакаме. Става въпрос за едно чисто човешко разбиране. Има научен консенсус, че сексуалната ориентация не е само хетеросексуална, още от преди да сме рационални същества. Този научен консенсус не е разпознат от множество хора и това разделя хората, опита да обясни Лилов.
„Българските избиратели не искат тая ненормалщина, която искате вие. Нашето право е да изразяваме собствената си позиция. Ние няма да променим законодателството. Те искат още от детската градина да учат децата на еднополови бракове. Най-гнусното, което правят е да насаждат това сред децата. Всеки, когато стане пълнолетен, може да бъде какъвто иска. Промивате мозъците на децата. Вие явно сте Бог, за да знаете хората как се раждат“, контрира остро Ангелов.

Лилов се ядоса и да реши да нападне по друг начин депутатът от ВМРО.

„Ние сме против Конституцията. Вашата партия няма да мине 4%“, заяви той, повишавайки тон срещу Юлиан Ангелов. А депутатът му отговори подобаващо:

„Много като вас ни погребаха. Неговата партия са го изключили, не само като председател, но и като член“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html