вторник, 7 май 2024 г.

Модел намерена убита след скок от 15-ия етаж

Руският модел Ирина Шафирова бе намерена в навечерието на Коледа размазана в предблоковото пространство след падане от 15-ия етаж. Очевидци твърдят, че в началото не са могли да разпознаят тялото, което е било сериозно наранено, а някои части и откъснати. 46-годишната светска персона е една от фигурите в московския хайлайф, които не остават незабелязани. Шафирова е била корица на много от водещите списания, рекламирала е модни и парфюмерийни брандове.
Полицията работи по три версии за смъртта на Ирина. Първата е, че е станала жертва на убийство след посещение на неизвестен човек в апартамента й. Другите две версии са свързани с проблемите в личния й живот напоследък. Шафирова и съпругът и Борис Шафиров, който е известен бизнесмен, са в тежък развод. Криминалистите работят по възможността Борис да е посегнал на Ирина, което обаче е малко вероятно.
Според близки до светската двойка Шафирова тежко е преживявала бракоразводния процес и през последните няколко години периодически е посещавала психиатрични кабинети. Месец преди смъртта е била на лечение в психиатрична клиника.
Борис Шафиров и Ирина имат две деца – син и дъщеря, които са ученици.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html