понеделник, 6 май 2024 г.

Веселин Марешки разби Красимир Каракачанов

Веселин Марешки разби вицепремиера Красимир Каракачанов в задочен сблъсък на сайта факти.бг. 86 на сто от гласувалите подкрепят лидера на ВОЛЯ, който смята, че лекарите са хората с най-висок рейтинг за 2020 година, докато за Каракачанов гласуват едва 14%.

Лидерът на ВМРО обяви, че военните били най-обичани. Очевидно Каракачанов е загубил всякаква реална представа за това, което се случва около нас, откакто е във властта, където освен вицепремиер е и военен министър. „Армията е с най-висок рейтинг от всички институции през тази година и среща одобрението в обществото. Грижата за армията не е само въпрос на патриотизъм, а дава и възможност за нормално развитие на държавата. 25 години армията беше пренебрегвана институция“, изстреля самовлюбеният Каракачанов.

Веселин Марешки контрира: „Тази година с най-високо обществено доверие са българските лекари, не военните. Всеки ден хиляди българи отиват при лекарите с надежда, че ще ги излекуват, че ще им помогнат. Не съм чул някой да е отишъл за това при военните. Нека в тези трудни времена малко да се смирим и да не се изхвърляме.“

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html