понеделник, 6 май 2024 г.

Меси не си говорил с шестима от „Барса“

Diaro GOL съобщава, че напрежението в съблекалнята между Меси и някои от останалите звезди на „Барселона“ е огромно. Става въпрос за някои от по-младите в състава на „блаугранас“, но не само. Изданието твърди, че Лео не разговаря с шестима от съотборниците си, сред които е и вратарят Марк-Андре тер Щеген. Останалите са Усман Дембеле, Миралем Пянич, Самюел Юмтити, Жуниор Фирпо и Рики Пуиг.

Най-верните на Лео в отбора остават Жерар Пике, Серхио Бускетс и Жорди Алба.

Ако информацията на Diaro GOL е достоверна, Роналд Куман бързо трябва да реши този проблем, ако наистина в „Барселона“ смятат, че ще се намесят в битката за титлата в Ла Лига и Шампионската лига.

Междурвеменно звездата на „Барса“даде интервю за Marca, след като получи наградата „Пичичи“ за голмайстор на Ла Лига.

„Дали можем да спечелим титлата в Ла Лига и трофея в Шампионската лига? Ще се постараем да вземем всичко през сезона. Това не е нещо ново за нас. Постепенно прогресираме. Отне ни известно време да влезем в ритъм, но вече не можем да си позволим толкова лесно да губим точки“, отбеляза Меси.

„Имаме нужда от няколко поредни добри мача, за да се изкачим в класирането. В условията на пандемия всички двубои са трудни. Не можем да отречем, че футболът се промени. Ситуацията е сложна, но всичко ще се нареди“, добави аржентинецът.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html