вторник, 7 май 2024 г.

Петя Дикова роди второ дете

Петя с мъжа си Илиян и първия си син, малко преди да роди второто си дете

Телевизионната водеща Петя Дикова роди днес второто си дете. Малкият Илиян е проплакал в УМБАЛ „Софиямед“. Бебето носи името на баща си Илиян Любомиров и е с мерки от 4 140 кг. и 54 см. Дикова и малкият Илиян се чувстват добре, а щастливата майка и нейното семейство благодариха на екипа на УМБАЛ „Софиямед“ – АГ специалиста д-р Анатолий Дуковски, д-р Валери Нецов-началник на Отделението по акушерство и гинекологията в лечебното заведение, д-р Иван Иванов-анестезиолог и всички останали специалисти, ангажирани в процеса „Г-жа Дикова към момента се възстановява след раждането. Тя и бебето са здрави и се чувстват добре, като предстои до броени дни да бъдат изписани от лечебното заведение“, коментира д-р Дуковски.

На 26-ти декември в ефира на БТВ ще бъде излъчен и филмът на тв водещата и горда майка на вече две деца „Направи го сега: Приказка за бъдещето“, посветен на демографската криза в България и нарастващият брой на двойки с репродуктивни проблеми. Той има за цел и да мотивира младите хора да се информират относно последиците от късното вземане на решение за създаване на дете.

Петя Дикова и Илиян Любомиров имат още един син, който се роди през пролетта на 2019 година. Той се казва Александър и е кръстен на дядо си Сашо Диков.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html