вторник, 7 май 2024 г.

Най-красивата чешка спортистка се съблече за Playboy (галерия)

Една от най-красивите спортистки в Европа и номер 1 в родината си Чехия – Габриела Кукалова направи еротична фоотсесия за Playboy. Биатлонистката, която спираше дъха на мъжете, се отказа от активния спорт преди няколко години и започна кариера на модел, телевизионна журналистка и рекламно лице на различни компании.

Броят с Габриела излиза на 17 декември, но някои от снимките вече изтекоха в мрежата. Фотограф е Ленка Хаташова – автор на репортажи от войните на Балканите, Централна Америка, както и на спортни събития, най–вече тенис. През 90-те години Хаташова се ориентира към портретната фотография и снима предимно знаменитости.

Сесията с Габриела Кукалова е изключително стилна – снимките са черно–бели, дрехите (много малко) са в тъмни цветове, умерен макияж и много, много харизматична Габи. Снимките в мъжкото списание са най-добрата възможност да видите легендарните татуировки на биатлонистката.

„Те са няколко, една дори сама съм си правила. Знам, че приличното голо тяло може да бъде много красиво. Това е изкуство“, казва Кукалова. Черно–белите снимки украсяват не само списанието, но и благотворителен календар „Предложението да се снимам ме изненада. По-късно обаче осъзнах, че така ще помогна на хората с хранителни разстройства“, твърди еротичният блян на половин Чехия.

Благотворителната кампания включва не само снимките. За 442 евро тя самата ще ви подари, за 1200 евро може да участвате в нейното телевизионно шоу, а за 2000 може да имате щастието да вечеряте с нея.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html