вторник, 7 май 2024 г.

Вижте колко ще струва да гледаме мача на Кобрата в България

Феновете на професионалния бокс в България ще имат възможността да гледат зрелището Антъни Джошуа – Кубрат Пулев в DAZN – приложението за стрийминг на спортни събития, която от 1 декември е в България. Все още няма информация за българска телевизия, която ще излъчи събитието, но DAZN ще предава всичко интересно около двубоя и самата битка за световните титли на Ей Джей.

Платформата предлага това зрелище, както и двубоите на Канело Алварес и Генади Головкин през декември, като цената на абонамента е за цял месец и е на стойност едва 2.99 лева.

Срещу това получавате достъп не само до събитията на живо, но и до много оригинални продукции, ексклузивни интервюта и документални филми, посветени на бокса.

За сравнение – на Острова феновете ще трябва да плащат по 24.95 паунда само за двубоя между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев. Обещанието на Еди Хърн беше, че цената ще е по-ниска, но това така и не се случи и пакетът за всеки фен на бокса във Великобритания се равнява на малко над 54 български лева.

За да можете да гледате шоуто, трябва да имате регистрация в DAZN, като това отнема не повече от 2-3 минути и можете да прекратите абонамента си по всяко време. Освен срещата между двамата боксьори, можете да гледате и пресконференцията, и кантара в дните преди мача.

Кубрат Пулев и Антъни Джошуа пък са настанени в един и същи хотел в Лондон, но няма да се засекат преди официалните събития, предшестващи мача за световните титли в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF), Световната боксова асоциация (WBA), Световната боксова организация (WBO) и Международната боксова организация (IBO) в зала „Уембли“ в Лондон на 12 декември.

Това е стандартна процедура, след като участниците в гала вечерта влязат в така наречения „балон“ – изолирано място, където боксьорите и щабовете им ще живеят преди мачовете. Така ще се намали до минимум рискът някой от тях да бъде заразен с коронавирус.

Програмите на Пулев и Джошуа са направени така, че двамата да не се засичат дори в ресторанта, където ще се хранят.

Британецът залага срещу Кубрат Пулев всичките си четири пояса на световен шампион в тежка категория. Въпреки че бе задължителен претендент за титлата на Международната боксова федерация, Пулев бе принуден да чака организирането на тази битка между двамата в продължение на три години.

През 2017 г. българският боксьор имаше шанс да се изправи срещу Джошуа, но тежка контузия му попречи да се качи на ринга.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html