понеделник, 6 май 2024 г.

Адвокатка по спортно право раздели Красен Кралев и Виктория Петрова

 

Хубавата Елена

Спортният министър Красен Кралев е хлътнал до уши по адвокатката Елена Тодоровска, разкриха за anteni.bg негови подчинени от ведомството. Именно връзката с красивата юристка била причината за раздялата на Кралев с красивата новинарка от Би Ти Ви Виктория Петрова – връзка, около която медиите дълго време шумяха.

Според нашите информатори искрата между министъра и хубавата Елена пламнала през зимата на 2019 година, докато вървели мачовете от тенис турнира „София Оупън“. Тогава юристката, която е специалист по спортно право, била ангажирана с логистиката и администрирането на турнира. След няколко работни срещи с чаровната блондинка Кралев окончателно бил замаян и се предал пред неустоимия й чар.

Адвокат Елена Тодоровска е добре познато име в спортните среди от 2014 година, когато спечели дело в полза на ЦСКА в размер на 4,5 милиона лева. Делото бе с бургаския „Черноморец“ за финансово обезщетение по трансфера на бразилеца Мишел Платини на „Армията“. Тодоровска успя да докаже, че бургазлии нямат право на неустойки.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html