четвъртък, 2 май 2024 г.

Николай Бареков: Викайте санитарите от Карлуково за Каракачанов

Бившият евродепутат Николай Бареков препоръча на премиера Бойко Борисов да въдвори вицепремиера си Красимир Каракачанов в карлуковската психиатрия. Повод за коментара на Бареков бе изказването на военния министър, че ако той е бил на мястото на Ангел Джамбазки в сградата на ВМРО по време на протеста пред централата, щял да води военна операция срещу протестиращите.
„Военният министър Каракачанов заяви по тв, че ако бил във ВМРО по време на протеста, нямало да ползва маркучи с вода срещу гражданите, както направи мерзкият врабец Джамби. Явно е щял да води военна операция с: отровен газ, бомби истински, автомати, танкове и самолети F-16 (на картинка) при самозащита!
Този човек е изтрещял, уплашен и много опасен. Бойко, твоят Краси е извън пътя. Накрая за него ще се карат осъзнатият Гешев и санитарите от Карлуково кой пръв да му тури белезниците или ризата без ръкави„, написа Бареков във фейсбук профила си.
Памтеливи припомнят, че преди доста време Николай Бареков приюти ВМРО на Каракачанов в коалицията, направена под шапката на партията му „България без цензура“ и от този брак се роди нов евродепутат в лицето на Ангел Джамбазки. После двамата лидери се скараха и се стигна до непримирим открит конфликт, който продължава и до днес.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html