петък, 3 май 2024 г.

Райнов подписва с „Левски“ за 1 година

Халфът Мартин Райнов се завръща в „Левски“, след като се разбра с ръководството и ще подпише договор за една година. Футболистът бе играч на „сините“ до лятото, когато разтрогна и реши да си търси реализация в чужбина.
След като не успя да направи трансфер зад граница, а Левски остана без тримата си основни полузащитници, собственикът Наско Сираков предложи нов договор на Райнов.

Очаква се днес халфът да мине задължителните медицински прегледи, а утре да подпише своя контракт и да направи първа тренировка с отбора на Георги Тодоров.

Както е известно братята Радослав и Борислав Цоневи получиха тежки контузии в рамките на само няколко дни, като и двамата претърпяха операции. Те ще отсъстват от терените минимум 6 месеца. Стайн Спиерингс пък бе продаден на френския „Тулуза“.

Райнов пристигна в Левски в началото на 2019 г. Със „синята“ фланелка той записа 54 мача и отбеляза 1 гол във всички турнири.

Очаква се Райнов да играе още в следващия кръг срещу „Славия“ на 18 октомври.

В титулярния състав обаче едва ли ще попадне нападателят Станислав Иванов, който ще бъде закотвен на пейката, тъй като босовете и треньорския щаб са останали крайно разочаровани от отношението на играча към отбора и отказания трансфер в Германия, който щеше да осигури 400 000 евро за клубната каса.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html