петък, 3 май 2024 г.

Александър Симов: Сергей Станишев да не бърка Националния съвет на БСП с Камарата на лордовете

Напусналите 6 души не са разпад на партията, защото след тях не тръгва никой, коментира събитията в БСП депутатът от левицата Александър Симов по Нова телевизия.

„Това, което се случи с Красимир Янков, Валери Жаблянов и останалите, е плод на наранено его. Става дума за кариерен проблем. Не си представям Националния съвет на БСП като Камара на лордовете, в която някой има пожизнено място. Свещени крави не би трябвало да има и това се отнася и за Сергей Станишев. Нека и той да не ги бърка. Има много хора по места, които честно работят целогодишно за БСП и не плачат за ръководни постове. За Миков, Станишев, Дърева и останалите няма драма. Те не са изключени от БСП, а просто не са в Националния съвет“, смята Александър Симов.

БСП с години е правила едно и също и е чакала различен резултат. Сега се тръгва по нов път, търсят се и се намират нови лица. Корнелия Нинова и екипът й са върнали партията към нейните корени според Симов. Той смята, че в момента БСП е силно мобилизирана и стои твърдо зад своя лидер. Повечето от онези, които не са попаднали в Националния съвет на БСП, са направили телевизионна кариера, говорейки срещу ръководството на левицата.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html