вторник, 14 май 2024 г.

Възстановяването на Шумахер продължава в къща на футболен бос

Седемкратният световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер е бил преместен от дома си в Швейцария в луксозна вила на испанския остров Майорка. Имението съпругата му Корина купи преди три години.

Предишният собственик на имота е президентът на „Реал“ (Мадрид) Флорентино Перес.

Вила „Ясмин“ се намира в област Андрат и там 51-годишният седемкратен световен шампион във ще продължи да се възстановява от тежкия инцидент, който претърпя в Алпите през 2013 г.

„Diario de Mallorca“ и „La Vanguardia“ съобщиха за преместването на Шуми, след като бившата съпруга на съсобственика на QPR Флавио Бриаторе – Елизабета Грегорачи, потвърди това. Пред медиите тя сподели: „Михаел не говори, той общува с очите си. Само трима души могат да го посещават и аз знам кои са те.“

Брюнетката добави още, че Корина и Михаел са се преместили там, за да „създадат болница в къщата“.

Още през 2018 г. вестник „Билд“ свърза имота на Перес със семейство Шумахер. Тогава изданието предположи, че Корина е похарчила 27 млн. евро за вилата, за да прекарва там ваканциите заедно с децата си. През август същата година семейството отрече да се мести на остров Майорка, след като кметицата на Андрат обяви лично, че легендата на Формула 1 ще напусне дома си в Женева и ще го замени със слънчева Испания.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html