събота, 18 май 2024 г.

Пиронкова дари ракетата си от US Open на търг

Цветана Пиронкова е под пара. Пловдивчанката, която се завърна с гръм и трясък в елита, достигайки до 1/4-финалите на US Open, се готви за третия за годината турнир от Големия шлем „Ролан Гарос“, който започва в неделя.

Наред в тежките тренировки обаче пловдивчанката мисли и за благотворителност.

Втората ни ракета, която от години успешно развива собствен моден бранд – Pironetic, дари за продължаващия благотворителен търг „Заедно за Ангел“ ракетата си, с която игра на Откритото първенство на САЩ и достигна до Топ 8 за първи път в кариерата си и то след 3-годишно отсъствие заради майчинство.

Ракетата е лично подписана от Цвети, а началната ѝ цена е 800 лева.

Крайният час на наддаването е 22:00 часа на 29 септември (вторник).

Припомняме, че Ангел е от Пловдив, на 34 години, баща на 3 деца. В края на юли той се сблъсква с кошмарната диагноза – остра миелоидна левкемия.

В момента той се лекува в Клиниката по хематология в Пловдив и му предстои втори курс на химиотерапия, но за пълното му възстановяване е необходима скъпоструваща трансплантация на стволови клетки в Германия.

Необходимите средства за лечението, съпътстващите го разходи и последващите процедури са огромни и непосилни за едно нормално семейство.

Друг артикул в търга е и ракета с автограф от Григор Димитров. Ракетата е използвана от българската звезда в мъжкия тенис на турнир от АТР през 2019 г, а със сигурност е чест и привилегия за всеки фен, да притежава такъв артиклул в колекцията си.
Подробности за търга може да видите тук

https://www.facebook.com/events/447527429486636/?post_id=452634942309218&view=permalink

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html