неделя, 19 май 2024 г.

Моуриньо: Впечатлен съм от „Локомотив“

Мениджърът на „Тотнъм“ Жозе Моуриньо не спести похвалите си по адрес на „Локомотив“ (Пловдив) преди срещата между двата тима от Лига Европа в четвъртък.

„Мисля, че настроението след загубата ни от Евъртън е същото, каквото е в това при „Локомотив“ след загубата от „Лудогорец“. Впечатлен съм от „Локомотив“, а не от даден играч. Гледал съм ги индивидуално, но съм подготвил моите играчи добре, за да се подготвят максимално”, сподели Моуриньо.

„Те са играли повече мачове от нас. Финалът за Купата на България беше преди месеци, след това Суперкупата. Те затрудниха шампиона преди две седмици и е нормално да са в по-добра кондиция от нас, но ние сме по-добрият отбор. Мисля, че това значи много. Те ще са много мотивирани, но се надявам, че можем да ги бием. Това е само един мач, елиминационен, но знаем, че сблъсъкът е много сериозен за нас”, допълни Специалния.

„Първо трябва да спечелим три мача, за да влезем в реалната Лига Европа. Ако не го направим – нищо не се случва. Турнирът е силен, тъй като влизат и отбори от Шампионската лига. „АЗ Алкмаар“ и „Бенфика“ отпаднаха от квалификациите в най-силния турнир, а след това през декември някои други отбори, които са трети в групата на ШЛ идват в турнира. Най-важното и най-трудното сега за нас е да се класираме за групите, тъй като форматът е различен”, каза още Жозе Моуриньо.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html