неделя, 19 май 2024 г.

Огнище на COVID-19 в „Тотнъм“

Борис СПАСОВ

Мениджърът на „Тотнъм“ – Жозе Моуриньо, призна, че в отбора му има случаи на коронавирус.

Португалският специалист не разкри имената на заразените футболисти.

„Сън“ твърди, че с COVID-19 е английският национал Хари Уинкс. Съмнения има за халфа Джовани ло Селсо и защитника Джафет Танганга.

Двамата не бяха в групата за мача с „Евъртън“, загубен от „шпорите“ с 0:1.

„Тотнъм“ гостува на „Локомотив“ (Пловдив) в четвъртък от 19:00 часа. Срещата е от втория предварителен кръг на Лига Европа.

„Да, имахме случаи на COVID-19, имаме правото да не назоваваме имена. Но имахме такива футболисти, както и такива, които изкараха карантина само, защото са били в контакт с тях“, заяви Моуриньо.

В същото време стана ясно, че тимът от северен Лондон е поискал външна шатра, а не съблекалня преди мача си със „смърфовете“, което доста впечатлило домакините.

Както вече ви информирахме, англичаните по принцип дори не мислят да стъпват в града преди двубоя, а ще останат в София. Жозе смята да прави пресконференцията си онлайн чрез Zoom в сряда преди отборът да отпътува за България.

Медиите на Острова твърдят, че Специалния не обръща много внимание на мача в Пловдив, а в момента е съсредоточен в битката с „Манчестър Юнайтед“ за покупката на капитана на Уелс Гарет Бейл, който отдавна е нежелан в „Реал“ (Мадрид).

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html