неделя, 5 май 2024 г.

Наско Сираков: Нямам план А за „Левски“

Президентът на „Левски“ – Наско Сираков, се срещна с фенове на тима по време на турнира „Синьо лято“, който се провежда в Албена.

„Аз очаквах, че сте ме поканили на ядене и пиене, а вие сте ми организирали другарски съд. Никога не съм казвал, че по-важни са ми неорганизираните привърженици. Напротив – ценя Националния клуб на привържениците на „Левски“ и ще разчитам много на него в предстоящата кампания за членските карти!“, каза Сираков, цитиран от сайта levski365.com.

Босът на „сините“ обеща, че през следващата седмица ще се проведе пресконференция, на която той и изпълнителният директор Павел Колев ще отговорят на множеството въпроси, които останаха без отговор в последно време.

„Положението в Левски е много тежко и нито аз, нито самият клуб ще се превръщат в адвокати на някого във фенски конфликти. Нямам план А за Левски, камо ли да имам план Б“, добави легендата на въпрос какъв е резервният му вариант, ако не намери финансиране.

Той обаче обеща след въпрос на привържениците, че ще допусне да бъде направен одит на клуба от някоя от четирите големи и най-авторитетни одиторски фирми, стига обаче цената за това да бъде поета от привържениците.

„Парите са на Тити Папазов и идват от негова фирма. А що се отнася до това защо при това положение е върнат първо заема към него, а не са правени плащания към НАП например, то отговорът е, че това са условията на краткосрочния заем. Имам пълно доверие на Павел Колев и обещавам клубът да даде пълна информация какво и на кого дължим“, завърши Сираков.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html