събота, 27 април 2024 г.

Ето ги най-богатите спортисти в света

 

Авторитетното списание „Форбс“ представи класация на световните знаменитости, които са спечелили най-много пари от началото на 2020 г. Не е изненада, че спортистите са заели половината места в Топ 10.

На трето място е рекордьорът по титли от Големия шлем Роджър Федерер, чиито доходи през тази година се оценяват на $106,3 млн.

Четвъртото място е за звездата на „Ювентус“ Кристияно Роналдо ($105 млн.), а петото – за бунтаря Лионел Меси ($104 млн.). Неймар е седми с $95,5 млн., а девети – моторът на „ЛА Лейкърс“ Леброн Джеймс ($88,2 млн.).

Първото място е за Кайли Дженър – модел, риалити звезда и бизнес дама. Нейните приходи възлизат на внушителните $590 млн. Тя е най-младата и най-богатата от клана Кардашиян-Дженър. След нея в класацията се нарежда рапърът и продуцент Кание Уест със 170 млн.

Десетката затваря Дуейн Джонсън-Скалата с $87,5 млн. Американският актьор и кечист съобщи в „Инстаграм“, че той и семейството му са прекарали инфекцията от коронавирус.

„Съпругата ми Лорън, двете ми дъщери и аз дадохме положителни тестове за COVID-19. Мога да ви кажа, че това беше едно от най-трудните неща, които преживяхме като семейство“, каза Джонсън.

Актьорът добавя, че той и семейството му вече са се възстановили от болестта.
Дуейн Джонсън е най-известен с участието си в „Бързи и яростни“, както и в „Кралят на скорпионите“, „Джуманджи: Следващото ниво“, и много други.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html