петък, 26 април 2024 г.

Румен Христов: България има нужда от дясно управление

„Не бива да има разпиляване на десния вот. България има нужда от дясно управление“, заяви председателят на СДС Румен Христов пред bTV.

„Ние си знаем потенциала и при водене на разговори искаме това, за което знаем, че може да допринесем. Според мен сме 70-80 хиляди гласа, което не са достатъчни да се прескочи бариерата. Членовете на СДС за 8500 души“, допълни Христов.

По негово мнение протестите са малобройни, но трябва да бъдат чути.

„Виждам олевяване на „Демократична България“. СДС не може да подкрепя протести, които ще върнат отново представителите на БСП, ДС и техните клонинги. За съжаление гражданският процес е ляв, защото там са БСП, Мая Манолова, Татяна Дончева, Александър Томов, Румен Петков, Румен Радев“, допълни Христов.

Изявлението на председателя на СДС е в пълно противоречие с факта, че военният министър и вицепремиер Красимир Каракачанов е бивш агент на Шесто управление на Държавна сигурност за борба с идеологическата диверсия под псевдонима „ИВАН”.

„СДС се готвят за редовни избори, като водят преговори евентуално за коалиране с ГЕРБ, както се е случвало и преди“, уточни председателята на СДС.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html