четвъртък, 2 май 2024 г.

Брад Пит заживя с 26-години по-младата Инес 

Иска да продаде имението, в което отгледа децата с Анджелина Джоли, пише в. „Галерия“

Добрите новини за Брад Пит нямат край! Наскоро холивудският ас отвоюва обратно правата си върху обширното си шато във Франция, след като Анджелина Джоли продаде дяловете си на руски милиардер. Пит доказа в съда, че сделката е незаконна. В близките месеци се очаква разводът на бившата двойка Бранджелина да приключи окончателно. А щастливият Пит вече официално живее с новата си приятелка Инес Де Рамон.

Красавицата бе забелязана за пръв път с Брад Пит през ноември 2022 г., но тогава те не коментираха връзката си. Сега стана ясно, че Инес се е преместила да живее при носителя на „Оскар“, съобщават близки до актьора пред светското издание „Пийпъл“.

Многобройни източници потвърждават, че 60-годишният носител на „Оскар“ и 34-годишната му приятелка, която е изпълнителна директорка на бизнес с бижута, живеят заедно, като Де Рамон се е преместила в дома на Пит. Според запознати Брад иска да продаде обширното си имение, в което отгледа децата си с Анджелина Джоли и да купи „нещо по-малко“ в района на Лос Анджелис.

„Жвиеят заедно съвсем отскоро. Инес още не се е отказала напълно от собственото си жилище. Те вървят много силно и тя е по-щастлива от всякога“, съобщи приятел на дамата.

Когато актьорът от „Боен клуб“ навърши 60 години през декември миналата година, Де Рамон се присъедини към него и приятелите му за „много скромно“ празненство по време на почивката от снимките на новия му филм.

Брад и Инес все още не са дебютирали като двойка на червения килим, но излязоха заедно на Международния филмов фестивал в Санта Барбара, където Пит удостои приятеля си Брадли Купър с наградата за изключителен изпълнител на годината. Пит и Де Рамон седят един до друг в публиката, непосредствено зад 49-годишния Купър и колежката му от „Маестро“ – Кери Мълиган.

Пит бе в елегантен тъмнокафяв костюм за вечерта в театър „Арлингтън“, а приятелката му изглеждаше бляскаво, тъй като беше в стилна рокля с високо деколте. На една от снимките се вижда как Пит се е навел към усмихнатата Де Рамон и сякаш ѝ шепне нещо на ухото.

По време на събитието актьорът се държеше настрана и пропусна червения килим, но когато излезе на сцената, за да почете Купър, публиката го аплодира бурно. Преди да започне да излиза с Пит, Инес Де Рамон бе омъжена за звездата от „Дневниците на вампира“ Пол Уесли.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html