четвъртък, 2 май 2024 г.

Даниел Митов: Не е ясно кой носи отговорност в кабинета

Даниел Митов, кадър Фейсбук

„Животът на подобен тип некоалиции е сложен. Някои хора направиха всичко възможно да се намразим. Подобни екзотични формули, с които тръгнахме – ротации, единствен наш представител да е Мария Габриел. Казах на колегите, че няма да работят. Създадохме една екзотика, която не произвежда очакваните резултати“. Това каза пред БНТ заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

„За протеста на футболните фенове премиерът се опитва да прехвърли вината на един от зам.-министрите. Министърът на спорта нагнетява напражение и се занимава с неща, които не са му работа. Най-големият проблем е, че никой не знае какво да прави и защо. Всеки тича по терена“, коментира Митов.

„Докато Борисов беше министър-председател, беше ясно кой носи отговорност, сега не. Очевидно е, че имаме идеологически различия с ПП-ДБ. Асен Василев не може да проектира 3-4 месеца напред, камо ли една година. От неговия бюджет не виждам желание развитие на икономиката и инфраструктурата. Иска да харчи и да изглежда добър. След него ще бъде потоп“, каза бившият външен министър.

„Не виждам как Борис Бонев може да стане председател на Столичния общински съвет. Не знаят къде са тръгнали, излъгали са доста хора“, категоричен бе Митов.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html