вторник, 30 април 2024 г.

БСП няма да подкрепи Борис Бонев за шеф на СОС

Георги Свиленски

В понеделник на сесията на Столичния общински съвет (СОС) нашите общински съветници няма да подкрепят Борис Бонев за председател на съвета. Това каза Георги Свиленски от „БСП за България“ след разговори с кмета на София Васил Терзиев.
Свиленски припомни, че срещата е била по покана на кмета на София, изпратена до председателите на политическите сили на представените в СОС партии и коалиции.
Корнелия Нинова днес е в Шумен на регионална среща с наши избрани кметове и общински съветници и поради тази причина решението на Изпълнителното бюро е да участва заместник-председател на партията в лицето на Ирена Анастасова и на парламентарната група – в мое лице, обясни Свиленски.
Запознахме кмета на Столична община и неговия екип с решенията, с които нашето Изпълнително бюро на Национален съвет и на Градския съвет съвместно взехме, а именно – първо да представим проблемите на столицата, посочи Свиленски. За постове, за председатели на комисии, за състави на комисии, за заместник-кметове, директори, не е станало дума, заяви той.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html