понеделник, 6 май 2024 г.

Ева Кикерезова сдобрява скарани съпрузи: Сексапилната синоптичка на БНТ спечели конкурс за семеен медиатор 

Снимка: velikolepnatajena

Ивета Пeтрова за в. „Галерия“

Чаровната синоптичка на БНТ Ева Кикерезова паралелно с работата си в телевизията, се изявява и като медиатор. Това е човек, който се занимава с извънсъдебното разрешаване на спорове. Тя се е специализирала в семейната медиация – сдобрява съпрузи, но много често напоследък изглажда неразбирателствата между родители и тийнейджъри. 

Ева дори се похвали в социалните мрежи, че е спечелила конкурс за професионален медиатор. „Август месец кандидатствах в конкурс за място в Центъра за съдебна медиация към Софийския градски и Софийския районен съд и го спечелих. Да бъда съдебен медиатор е истинска чест за мен. Вече имах и първата си съдебна медиация и благодаря много на адвокат Надя Банчева, която ме избра за свой ко-медиатор. Много съм щастлива и просто исках да споделя тази моя сбъдната мечта и с вас“, похвали се красавицата. По думите й има ли разминаване на ниво ценностна система, не може да има семейство. Много важно според нея е мъжът и жената в една връзка на чисто енергийно ниво да бъдат равни.
„Създаването на деца не е решение на проблемите в едно семейство. Напротив, то само би ги задълбочило“, подчерта Ева Кикерезова. Самата тя има три деца от два брака и смята, че връзката, която родителите създават с децата си, е от изключителна важност за изграждане на взаимно доверие. „За мен най-важно е да уважавам тяхното мнение, без значение дали са на 2 или на 15“, каза още Ева.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html