неделя, 5 май 2024 г.

Синът на Доган се развежда: Жена му Памела го напусна заради поредната му изневяра 

Снимка: Архив

Синът на Ахмед Доган – Демир, се развежда, стана ясно от публикация в социалната мрежа. Новината съобщи лично неговата жена Памела Жейнова. В поста си съпругата му в едно изречение разкрива, че е разбрала за паралелната му връзка с друга жена и това е довело до решението да се разделят, пише в. Галерия.

„С Демир се развеждаме, след като вчера се обади по телефона, без да иска на любовницата си пред мен и тя му каза: „Какво става, бебе?“. „Бебето“ вече е свободно, можеш да си го вземеш“, написа в Инстаграм дъщерята на футболния импресарио Николай Жейнов, която има две деца от Демир — Адмир и Ноел. 

Запознати разкриват, че това не е първото кръшкане на Доган-младши. Той редовно сменял любовниците си и очевидно не е успявал да ги опази в тайна, заради което със съпругата му са се разделяли и събирали няколко пъти. Синът на почетния председател на ДПС изобщо не си поплювал и въртял поне по няколко жени паралелно, като не полагал особени усилия да крие забежките си, твърдят източници на „Галерия“. Самата Пам и друг път е алармирала за изневерите му чрез социалните мрежи, но бързо след това е изтривала публикациите си, вероятно под натиск на мъжа си. Двамата дори повече от година не се следваха в онлайн пространството, което също говореше за напрежението в отношенията им. 

Каква е причината Памела да не предприеме по-рано развод и едва сега да избухне толкова категорично? Някои твърдят, че лично Доган се е намесвал в отношенията им с цел да запази брака им, но след поредната изневяра положението между съпрузите е нетърпимо. Още през август тази година снахата на  Доган намекна за изневерите на мъжа си с цитат на Мерилин Монро: „Не мисля, че един мъж струва достатъчно, за да има две жени. И не вярвам, че една жена струва толкова малко за да бъде втората“. 

Иначе Демир щедро се отблагодаряваше на жена си за изневерите със скъпи дрехи и бижута за хиляди левове. Той дори й направи онлайн магазин, както и бутик за бижута. 

Демир и Памела се ожениха на късметлийската дата 10.10.2020, а две години по-рано се роди и първият им наследник Адмир, с което Ахмед Доган официално стана дядо. През 2021 година той изпита същата радост и с появата на малката Ноел, кръстена на бащата на Памела.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html