понеделник, 29 април 2024 г.

Васил Терзиев: Ще докажем, че освен да печелим избори, можем да управляваме достойно (ВИДЕО)

Снимка: БНТ

На пресконференция в централата на партията след балотажа в София Васил Терзиев заяви: „Предстои да покажем, че освен да печелим избори, можем да управляваме“.

„Благодаря. Искам да започна с благодарности към всеки един човек, който ми гласува доверие. Всеки един от вас, който гласува, за да подкрепи промяната в нашия град. Оценяваме го. Всеки един от вас е причината ние да бъдем оптимисти, че София я чакат по-добри времена“, заяви Терзиев.

„Щастлив съм, че стигнахме днес до тук, за да се поздравим с редица изпълнени обещания. Когато на 27 юни стартирахме нашата кампания, ние обещахме няколко неща. Казахме, че ще се броим за кметското място – изпълнихме го. Казахме, че ще се борим за много убедително представителство сред районните кметове – постигнахме го, 19 районни кмета. Казахме, че ще се борим за стабилно представителство в Общинския съвет, дори с всички активни мероприятия, които се сътвориха, ние имаме колкото втория и третия взети заедно като общински съветници“, каза той.

„Сега предстои по трудното нещо – да покажем, че освен да печелим избори, можем да управляваме, да управляваме достойно, да управляваме прозрачно. Всеки един от нас приема тази победа като изключително голяма отговорност. Разбираме колко много всеки един от вас очаква от нас и можем да ви обещаем, че ще работим изключително отговорно, изключително мотивирано в тези 4 години това да се случи“, каза още Терзиев.

Борис Бонев също благодари на всички, гласували за местната коалиция ПП-ДБ-СС на изборите в София. Бонев обяви случващото се в София като „политическо земетресение“.

„В този хубав ден се случи едно истинско политическо земетресение в България, защото след 18 години най-сетне столицата на нашата държава ще се управлява по нов, честен, мотивиран, амбициозен начин“, заяви Бонев.

„Това не е просто победа, това е разгромна победа над досегашния модел и държим много ясно да кажем, че гражданите на София възложиха именно нашето управление да променим София в следващите 4 години“, каза още той.

Коментар направи и съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков: „Промяната е бавна, но от днес можем да кажем, че е необратим процес. Няма кътче в България, което оттук нататък да бъде гарантирано. Всеки кмет трябва да работи за хората, ако иска да остане на власт“, заяви Кирил Петков.

Лидерът на ПП-ДБ благодари на всички участвали в предизборната кампания.

На пресконференцията бяха още лидерите на ПП-ДБ-„Спаси София Кирил Петков, Христо Иванов, Атанас Атанасов, Владислав Панев и Борис Бонев.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html