неделя, 5 май 2024 г.

Почина актьорът Матю Пери, но Чандлър от „Приятели“ остава завинаги с нас

Актьорът Матю Пери, известен най-вече с ролята на Чандлър Бинг от сериала „Приятели“, е намерен мъртъв в дома си в района на Лос Анджелис, съобщава „Los Angeles Times“. Той почина едва на 54 години.

Той е бил намерен в джакузито в дома си, а на мястото на инцидента не са открити наркотици, съобщават източници на полицията. Пери се прочу най-вече с ролята си на саркастичния Чандлър в хитовия сериал „Приятели“, излъчван в продължение на 10 сезона от 1994 до 2004 г. От години обаче актьорът се бореше със зависимостта си към болкоуспокояващи и алкохол. Отделно е посещавал и рехабилитационни клиники за наркомани, предаде БНР.

През ноември 2022 г. публикува мемоарите си, озаглавени „Приятели, любовници и голямото ужасно нещо: мемоари“.

В нея всъщност той разкрива, че дебелото му черво се е спукало в резултат на пристрастяването му към опиоидите, когато е бил на 49 години. Лекарите му дават само 2% шанс за оцеляване и той е в кома в продължение на две седмици. 14 операции са били нужни, за да се възстанови от уврежданията, като през годините е ходил 15 пъти на рехабилитация с надеждата да се отърве от наркотичната си зависимост.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html