петък, 3 май 2024 г.

Лорд Евгени Минчев за културните събития на известните

 

Евгени Минчев открехва завесата за постъпките на богатите и известните

 

Моден статус: 9 от 10 точки

Миската Кристияна Йорданова се изповяда пред Крум Савов

Крумовите закони в студиото на Савов са известни. В авторското си предаване той дава истинска свобода на словото, както бе и с Кристияна Йорданова. Красивата ни Мис България – Свят 2022 донесе короната по време на своето интервю със спортния журналист. Съпругата на водещият Мая Савова бе част от интервюто и с искреното си поведение впечатли гостите. Кристияна ще отпътува за Индия през ноември, за да се подготви за участието си в Мис Свят а преди това ще присъства на благотворителен бал в Лондон.

 

Моден статус: 8 от 10 точки

Волен Сидеров ще чете свои стихове

В средата на октомври, босът на Атака ще представи свои стихове в творческа къща „Грозарде“. Интелектуалецът бе поканен от актьора Георги Грозев, като част от есенната програма. Волен ще прочете точно 11 стихотворения, като Грозев е поканен да акомпанира на дворцовия роял в къщата. Сидеров е писал стихове и за своя син, които също ще бъдат прочетени, както и тези посветени на съпругата му Деница. Волен смята да разкаже  забавни моменти от своя живот и да посвири на барабани. Сред предвидените житейски случки ще е изповедта му как е кандидатствал за портиер в блока на артистите.

Моден статус: 4 от 10 точки

Иван Костов на балет с жена си

Бляскав успех за Стефан Димитров на грандиозната премиера в Софийската опера. След началото в зала №1 на НДК „Сънят на Пилат“ – амбициозният балетен проект на известния композитор Стефан Димитров, вдъхновен от „Майстора и Маргарита ” на Булгаков, взриви класическия амбианс  на операта. Видни политици, общественици, дейци на изкуството и културата аплодираха културното събитие, представено от Старозагорската опера.. Екипът , подготвил духовната пищност е международен, а основният му двигател са известният руски хореограф Василий Медведев и директорът на Старозагорския балет Силвия Томова. „Сънят на Пилат“ е замислен от Стефан Димитров преди повече от 20 години и е писан в продължение на четири. Сред близките приятели и почитатели на Димитров бяха Иван Костов и съпругата му, както и Иван Тенев. Сред най-почитаните дами на последвалият коктейл съвсем естествено беше Богдана Карадочева.

 

Моден статус: 5 от 10 точки

Мишел Бероф и пианистът Виктор Вичев на една сцена в Италия

Синът на известният пианист Томислав Вичев участва в майсторски клас в Бреша, Италия. Виктор Вичев е единственият избран да свири с оркестър в заключителния концерт. Талантливият наследник изпълни Рахманинов Втори концерт, а от първия ред му аплодира клавирната легенда Мишел Бероф.  Роденият на 9 май във Франция пианист има забележителна кариера и е в сърцевината на откриването и създаването на нови таланти. През 1967 г. Мишел прави своя дебют в Париж и печели 1-ва награда на конкурса „Месиен“ в Роян. След това прави много международни турнета и свири с повечето от големите оркестри и като рециталист. Той е записвал за EMI произведения на Лист, Прокофиев, Стравински, Й.С. Бах, Дебюси, Барток и Месиен.  В последните години се обръща към дирижирането.

 

Моден статус: 10 от 10 точки

Бизнесдамата Ирена Соколова защити докторантура

Силвия Кацарова и Ирена Соколова си направиха приятелска среща. Кацарова прояви интерес към новите области, в които бизнесдамата се проявява, а именно психология, психотерапия, обучения за усъвършенстване, развитие на личността и общностите. Соколова, която беше областен управител на Перник, днес със спокойствие води пълноценен живот на усърдно практикуващ психолог. Наскоро тя защити докторантура, а да изглежда добре е част от личната и житейска концепция. Ирена е сред номинираните за „Бизнесдама на годината“ в своята област, а отличието, което ще получи е в категорията Evolution. Наименованието на защитения дисертационен труд е „Електронното лидерство, като предпоставка за вземане на ефективни управленски решения в онлайн и традиционна физическа среда“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html