неделя, 28 април 2024 г.

Кейт Мидълтън учи с децата

Принцесата на Уелс е грижовна майка

В последно време Кейт Мидълтън не придружава съпруга си принц Уилям на официални събития. Това породи сериозни слухове в британската преса, че отношенията между двамата са в „ледена епоха“, заговори се дори за развод! Спекулациите се засилиха още повече, когато принцесата на Уелс не придружи Уилям в Ню Йорк, въпреки че в САЩ двамата са със статут на суперзвезди.

Оказа се, че Кейт е останала в родната Англия заради най-големия им син Джордж. Съвсем скоро момчето трябва вземе първия си сериозен изпит, от който до голяма степен ще зависи бъдещето му като възрастен. Палавият малчуган заляга над учебниците, за да се подготви за доста трудния тест ISEB. Ако Джорджи издържи изпита, според образователните традиции на Острова, може да влезе в елитно частно училище. Като грижовна майка Кейт Мидълтън се е отдала изцяло на тази мисия и учи заедно с 10-годишния принц Джордж. Естествено, тя не забравя обучението и на другите си наследници – принцеса Шарлот, която е на 8 години и 5-годишния принц Луи.

Престолонаследникът Уилям и Кейт искат Джордж да учи в елитния колеж „Итън“. Изпитът е до година и е много строг, затова и Кейт няма много време и се вживява в ролята на домашна учителка.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html