събота, 4 май 2024 г.

Фен ремонтира новия дом на Виктория Капитонова

Стените в апартамента все още не са готови

Победителката от първия сезон на романтичното шоу „Ергенът“ Виктория Капитонова заживя в нов дом, пише „Галерия“. Инфлуенсърката, която по-рано скандализира социалните мрежи с измамни схеми и откраднат руски курс за популяризация в уебпространството, се похвали и с професионален успех – ново обучение, в което е инвестирала цели 30 000 лева.

В официалния си акаунт в Инстаграм тя сподели фотоси, на които е заснела жилището в начален етап – без подова настилка, мазилки и пр. Оказа се, че рамо след покупката е получила от свой почитател, развиващ се в сферата на интериорния дизайн. „Когато имаш блог, спокойно можеш да си направиш ремонт на бартер“, през смях казва хубавицата.

Майсторите работят всеки ден

Към момента са се осъществили няколко срещи с архитекти, които са насочили Капитонова към най-новите предложения на пазара, тя от своя страна и типично по женски е заявила бутиков дизайн, нехарактерен за масата. Според запознати желанието й е да притежава дом, в който да има обособени зони за снимки, или иначе казано – да работи на личен терен, тъй като основния си доход печели от съдържание в интернет. „Нямам много за споделяне… Стените се затварят с гипсокартон, нареждат се ВиК тръби“, допълва хапливата мадама от предаването на bTV.

Спестила голяма част от сумата, която иначе щяла да даде за майстори, Виктория даде начало и на ново обучение, за което по нейни думи е пръснала цели 30 бона – само за подготовка и организация. А други 25 000 лева, но като вложение от страна на запалени фенки, заявили да участват в курса, са били отказани. „Системата се счупи и приехме повече заявки за ВИП тарифата. След това трябваше да пиша на всеки и да моля да не ми дават 2500 лева. Да, отказах да взема 25 хил. лв. Разходите са близо 30 000 лв. за този поток, тук даже не е сметнат бъдещ бал за следващите нива. Толкова инвестирам в продуктите и затова цената расте всеки път и ще продължава да расте“, категорична е звездата. Последният й трик е обвързан с кемп, по време на престоя тя омайва новите и стари клиенти с идеята за почивки и релакс.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html