събота, 4 май 2024 г.

Ферхунде от „Листопад“ се омъжи на 41

Двойката по време на сватбата

Звездата на турското кино Дениз Чакър, позната на всички с ролята на Ферхунде в култовия сериал „Листопад“, се омъжи за дългогодишния си любим Билгехан Байкал. Церемонията, която се състоя пред над 200 гости, бе извършена лично от кмета на истанбулския квартал „Шишли“ – Муамер Кескин. Популярната актриса и певица Зухал Олджай (Сюрея от „Висше общество“), която запознава двойката преди няколко години, стана техен брачен свидетел. Сватбата е първа за 41-годишната актриса, чийто бурен личен живот от години медиите в южната ни съседка отразяват.

Кметът на истанбулския квартал „Шишли“ – Муамер Кескин извърши церемонията

48-годишният й избраник е роден в Истанбул и по професия е компютърен специалист и бизнесмен. Следвал е в Германия и Великобритания, притежава докторска степен. Звездата на Дениз Чакър изгрява в „Листопад“. На снимачната площадка тя започва романтична връзка с екранния си партньор Нихат Алтънкая, но скоро двамата слагат край на своите отношения. В годините след това тя намира утеха в прегръдките на няколко свои колеги – сред тях Фърат Дорулолу и Ибрахим Челиккол. Нито една от последните  й връзки не успя да просъществува повече от година, а всички мъже, печелили някога сърцето й, я изоставяли заради други жени. Неотдавна актрисата бе покосена и от онкологично заболяване, с което се пребори, но пораженията от болестта били сериозни.

Тя е страстна любителка на фотографията

През 2019 г. тя се забърка в голям скандал – четири жени заведоха дело срещу нея, че ги е обидила и унижила заради това, че са носели ислямски забрадки. „В тази страна е духът на Ататюрк, тук не е Арабистан, мястото ви не е тук, ходете в Арабистан, ходете в Иран“, казала Дениз на забрадените жени, докато си пиели кафето в мол в Истанбул. Тя отърва затвора, но ако беше призната за виновна можеше да получи ефективна присъда от 6 месеца до 1 година. Допреди две лета екранната Ферхунде се бореше със зависимостта си към алкохола. Бурният нощен живот, на който се беше отдала, също забърка името й в серия скандали. През 2020-а в нетрезво състояние актрисата се опита да влезе с взлом в чужда къща. Чакър посегна към чашката след серия разочарования в личния си живот.
Дениз е страстна любителка на фотографията. Освен това пее и танцува. Преди време откри изложба, която се казваше „Рабарба“. В нея представи над 150 портрета на актьори – всички те са нейни колеги, в работен момент, докато озвучават филми, правят дублаж. Нейната най-голяма стихия обаче е театърът – мястото, където наистина се разтреперва от вълнение. Да бъде актриса е била единствената й детска мечта.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html