вторник, 30 април 2024 г.

Русата Златка пръсна 300 бона за сватбата

Карен се покри след венчавката

Плеймейтката Златка Райкова и бившият тенисист Карен Хачатрян вдигнаха сватба за чудо и приказ в София. Двойката, която събра цяла плеяда от звезди за големия ден, е броила близо 300 000 лева, показа справка на „Галерия“. Най-голям разход били наемът на зала в бутиков столичен хотел, седемстепенното меню и изненадата за гостите – топ изпълнителите Азис и Галена, всеки от които прибрал в джоба си по 10 хил. лева.

 Удостоените с покана, сред които още Светлана и Християн Гущерови, куп бизнесмени и техните дами, били впечатлени от избора на храна. Вечерта на присъстващите започнала със стартери, салатата била капрезе вариация – моцарела върху домат и печени пиперки, с патладжан, босилеково олио и маслинови брускети. Предястието – сьомга със сос кокосово мляко и червено къри, ги грабнало с визия, а основното – телешко на су вид с крем от манатарки, гарнирано с пармезанова полента, с вкус. Десертът, очаквано, била пищната сватбена торта, която отнела на майстор-сладкарите четири дни.

Фолк идолът с поредна гей изцепка

Три дни били отделени и за грандиозния бял декор, оценен между 70-80 хил. лева. За да покажат своя висок стандарт, младоженците се отдали и на следястие, с което купонът продължил. Главна „виновница“ за танците до зори се оказала фолк звездата Галена, която пя и на моминското й парти. Азис се развихрил до такава степен, че пуснал език на личния коафьор на булката – Момчил Спасов. Пикантни фотоси, уловили част от гафа бързо бяха разпространени в мрежите. Имало е и дъжд от евро банкноти.

Това, което изненада почитателите, бяха действията на мъжете й – бившия и този в настоящето. Карен се покри изцяло от уебпространството, премахвайки своя акаунт дни преди венчавката. Джизъса, от своя страна, напук показа, че се наслаждава на живота, отмаряйки на поредната екзотична почивка.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html