сряда, 1 май 2024 г.

Слави Трифонов: Кандидатурата на Хекимян е доказателство за политическия водевил в страната

„Кандидатурата на Хекимян е доказателство за политическия водевил в страната“, така лидерът на ИТН Слави Трифонов коментира кандидатурата за кмет на град София на ПП ГЕРБ.

„Всеки български гражданин, който отговаря на условията на закона, може да бъде кандидат за кмет. В този ред на мисли, Антон Хекимян явно отговаря на условията на закона. Но дали отговаря на условията на морала? Да приемем, че онзи ден Бойко Борисов му е предложил, вчера той си е подал оставката като шеф на новините на БТВ и днес се е кандидатирал за кмет на ГЕРБ. Всичко това е малко вероятно. По-вероятното е той да симпатизира на ГЕРБ отдавна и като шеф на новините на БТВ в последните години той е проправял пътя на ГЕРБ в медийното пространство.

Разбира се, не знам дали е така, но така е най-логично. Не е незаконно, но е доказателство за целия този политически водевил в публичното пространство на България. Нали Бойко Борисов наричаше журналистите мисирки. Явно има и един мисир. Така че, между представителя на мисирките и представителя на лъжците, аз избирам Ивайло Вълчев. Той е ваш представител!“

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html