понеделник, 29 април 2024 г.

Костадинов: Някой да е виждал Карадайъ? Започвам да се притеснявам за него

Снимка: Новини.ком

„Някой да е виждал Карадайъ? Започвам да се притеснявам за него“ заяви лидерът на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов пред журналисти: „Още в петък поискахме изслушване на председателя на ДАНС и може би това е причината в момента да го няма. Той трябваше да е тук, за да отговаря на нашите въпроси за машините, за честността и прозрачността на изборния процес, защото в медиите се появиха публикации за участието на вече покойни мутри в изборния процес. Така че би било добре председателят на ДАНС да бъде тук, но подозирам, че ще го скрият“, цитират Новини.бг.

Костадинов посочи, че настроенията и нагласите в обществото са срещу управляващите в момента

В момента отливът на избиратели от тези три формации (ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС) е огромен. Дори в ДПС има опити за освобождение, там се случват доста трусове в последните няколко седмици – цели структури напуснаха, знакови кметове бяха махнати, а пък Мустафа Карадайъ вече го няма доста време… Някой не се ли запита къде е тоя човек? Почвам да се притеснявам за него, обърна се Костадинов към журналистите.

На въпрос за местния вот лидерът на „Възраждане“ бе категоричен, че техният кандидат за кмет на София в лицето на Деян Николов ще бъде със сигурност на балотаж.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html