петък, 3 май 2024 г.

Русата Златка се тунингова преди сватбата

Легендарната плеймейтка Златка Райкова, по-позната като Русата Златка, се сдоби с нов тунинг, малко преди сватбата. 37-годишната блондинка увеличи обема и подчерта контура на устните си при едни от най-прочутите лекарки в Пазарджик. „Уникални са. Естествени и меки“, сподели бившата брадърка в нета, показвайки резултата.

За новата си визия прочутата моделка е броила близо хилядарка. Любопитна подробност е, че дамите, на които се е доверила имат пръст във външния вид на куп наши знаменитости като фолкпевците Джордан, Татяна, Ваня, Сузанита, Джия и Лорена. Също така Златка е клиент на близките дружки до Благой Георгиев, погрижили се за съвършено изпънатата кожа в областта на лицето му. Очевидно обаче бившите възлюбени не се притесняват да посещават една и съща клиника, както и от шанса да се видят случайно. Известно е още, че хубавицата вае тяло с витамини – нов метод, който й позволява да подмлади вида на кожата си, както и да се освободи от ненужните мазнини.

Макар все още да не е обявила точна дата за сватбата си с бившия тенисист Карен Хачатрян, който е татко на втория й син.

Райкова издаде, че възнамерява да организира церемонията съвсем скоро. Една от причините да забави дългоочакваното „да“ бил ретроградният Меркурий, който ще действа до 15 септември, включително. Астроложката, която се грижи за спокойствието на звездата, я посъветвала да забави темпото в името на по-здравия в бъдеще съюз. Преди дни Злати отнесе порция негативи, а причина за тях се оказа откровението й, че с мъжа й вече носят брачните си халки – важен ритуал, за който очевидно са избързали.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html