понеделник, 6 май 2024 г.

Андреа на нож с Меди

Готова е за война с фолк любимеца и Сашка Стоянова

Певицата Андреа отново скандализира социалните мрежи, този път с нападки и лъжи по адрес на колеги, сред които абсолютният фолк идол Меди и шефката на музикалната му компания – Сашка Стоянова, позната като Мегастара. В развлекателната платформа Тик-Ток скоростно се разпространи видео, в което блондинката сипе обиди, опитвайки се да разруши чуждия имидж. Първи в полезрението й се оказа хитовият изпълнител от Сандански. След като той получи подкрепа от огромната си фен маса, а твърденията на Андреа – че броени артисти са превзели българските сцени останаха на заден план, тя се насочи към партньорката му. „Сашка екрива по рождение, била е шивачка. Носи й се славата. Хората са ми разказвали кофти неща за нея, но пак аз съм единствената, която говори. Бих й казала много неща, но тя се покрива. Подслушвала е разговорите ми на сръбски, неприятно е“, коментира русокосата фурия. Всъщност тя и Стоянова се виждат на обща среща със сръбска знаменитост, по думите на Андреа – тя е била на работа, а Сашка е изпълнявала ролята на нейна лична сервитьорка. Тя скочи и на певицата и бивша футболна съпруга Йелена Карлеуша, която е първа дружка на Азис. А причина за това се оказа откровението й, че българските изпълнители нямат талант и не знаят как да промотират съдържанието си, представяйки всичко пошло и евтино.

Йелена нарече българите евтини и пошли

„Направи кавър на песента ми „Хайде опа“, краде визиите ми. Не мисля че е адекватно да обижда нацията ни. Не съм съгласна“, казва още тя. Преди дни бившата половинка на боксьор №1 у нас Кубрат Пулев разкри, че към днешна дата няма зависимост към алкохола. Разбира се, преодоляла я е с помощта на специалист и точно лечение. За съжаление не се чувства добре, но причина за това е генетично заболяване.

„Поради халтави стави болката превзе моя организъм. Не искам да се излагам и се извинявам, че няма да можем да бъдем заедно тази вечер“, написа тя, отменяйки част от участията си.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html