неделя, 28 април 2024 г.

Бурак Дениз и Ханде Ерчел са във взривоопасна близост

С Бюшра Девели са заедно от няколко месеца

Обичаният от зрителите Бурак Дениз ще изиграе два образа едновременно в предстоящия нов телевизионен сериал „Друг човек“. Първоначално работното заглавие на проекта е „Двама непознати“. От една страна, актьорът ще влезе в образа на Кенан, телевизионен продуцент, живеещ тих и спокоен живот, от друга – в образа на Доган, ексцентричен хладнокръвен убиец – такъв той е станал поради множествено и враждебно разстройство на личността.

Партньорка на Бурак Дениз е известната актриса Ханде Ерчел, която феновете също очакват с нетърпение на екраните. След хитовата й роля в „Почукай на вратата ми“ тя не се е появявала в голям проект. Тази култова поредица, в която се влюбиха милиони тв зрители от цял свят, тя остана на всички в сърцата и феновете й очакват да я видят отново на малкия екран.

Актьорският състав на „Друг човек“ използва социалните медии, за да сподели колко се вълнува от сериала.Новият дует беше посрещнат при изключително голям интерес в мрежите и вече зае мястото си сред най-коментираните теми. Авторите му имат големи надежди, че ще успеят да привлекат многобройна публика. Първите 3 епизода от сериала вече са заснети и снимките са подновени. Първият тийзър за проекта се появи в мрежата преди дни. Премиерата на новия сериал ще се състои на 11 септември. Бурак Дениз е от хората, които наистина изпълняват мечтите си. Актьорът никога не е искал да има световна слава и много пари, но усърдно работи заради изкуството и удоволствието от него. Турчинът покорява сърцата на своите фенки не само с таланта си, но и с разкошните си мигли, за което получава прозвището Мистър Ресници.

Той се ражда в Истанбул през 1991 г. , но родителите му се развеждат веднага след това и с майка си Бурак заминава в Измир. Още като дете той знае, че ще стане актьор. Постоянно гледа филми и мечтае за кинокариера. И нещата започват да се случват.  Световна известност той получава през 2016 г., когато играе в сериала „Кралицата на нощта“. Той дори и не предполага, че ще играе с турски звезди като Мирием Узерли и Мурат Йълдъръм. След това той получава главната роля в „Любовта не се разбира с думи“, където си партнира със сексимвола на турската киноиндустрия Ханде Ерчел. Успехът на сериала е скромен, но получава милиони гледания в Ютюб в 30 страни. Бурак винаги е искал да пази личния си живот от публиката, но тя често успява да научи неговите тайни. Ханде Ерчел е първата заподозряна, но те отричат – твърдят, че са само приятели. В същото време той живее щастливо с Бюшра Девели. През 2020 г. негова приятелка е колежката му Бесте Кокдемир – папараци ги заснемат на плажа в Куручешме. Следва роман на Бурак с русата красавица Дидим Сойдан, но и с нея се разделя. Причината е несъгласието му с по-откровените фотосесии на гаджето му по бельо. През пролетта на миналата година двамата се събират отново, но за кратко. Последната му любима е световноизвестната гмуркачка и специалист по диетично хранене Шахика Ерджюмен. Сега с новия проект, който започва с красавицата Ханде Ерчел, много от феновете им се надяват и на бъдеща лав стори между двамата, което те приемат с усмивка.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html