неделя, 5 май 2024 г.

Хали Бери изплаща 8000 долара издръжка на бившия

Двойката мина през 8-годишен развод

След 8-годишна съдебна битка, Хали Бери най-сетне официализира развода си с бившия си съпруг Оливие Мартинес. Двамата имат 9-годишен син Масео. Според съдебното решение, Оливие и Хали ще имат еднакви права над детето си, като актрисата се е съгласила да изплаща по 8000 долара всеки месец на Оливие под формата на детска издръжка. Тя също така ще отделя по 4.3% от всеки приход над 2 милиона долара, който получава.

Бери също така се е съгласила да плаща всякакви разходи, свързани с частното училище на Масео, включително униформа и училищни пособия, както и извънкласни дейности. Тя ще изплати на Мартинес всеки един подобен разход, който той ще направи през учебната 2023/2024 година. Носителката на „Оскар“ и френският актьор подадоха молба за развод през октомвир 2015 година след двугодишен брак. По това време те излязоха с общо изявление относно ситуацията. В него написаха, че въпреки че решението е било трудно, те тръгват по различни пътища.

„Продължаваме напред с любов и уважение един към друг и се фокусираме върху това, което е най-добро за сина ни. Желаем си нищо по-малко от щастие в живота и се надяваме, че ще уважите нашето, както и личното пространство на децата ни, докато преминаваме през този труден период“, се казваше още в писмото до медиите и феновете.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html