неделя, 28 април 2024 г.

Лорд Евгени Минчев за рождените дни в замъка на Шели и съседна Гърция

 

Евгени Минчев открехва завесата за постъпките на богатите и известните

Кралски биограф празнува в замъка на Шели

Моден статус- 9 от 10 точки

Автор на десетки книги за кралското семейство и телевизионна знаменитост – лейди Колин Кембъл се готви за рождения си ден. Заради гости, идващи от различни краища на света, събитието няма да се проведе на самата дата, а по-късно, в просторния й замък. Изключителното имение през вековете е било притежание на поета Пърси Шели, а след това се наследява от вдовицата му Мери Шели. Авторката на Франкенщайн прави замъка още по-прочут, а лейди Колин Кембъл му придава онази съвременност, в която съжителстват британската аристокрация и модерното. В него преди няколко месеца бе проведен Коронационният бал в чест на новите британски крале Чарлз и Камила.

 

Ребека Риофрио и Йотова на „Бизнесдама на годината“

Моден статус 10 от 10 точки

Председателката на британското парламентарно общество за мода, изкуство и спорт Ребека Риофрио пристига на 20 октомври в България. Тя ще бъде почетен представител на Лондон за международната част на награждаването за „Бизнесдама на годината“ 2023. Седем бизнесдами от различни страни са номинирани от нея и ще получат наградите си на специална церемония в рамките на конкурса. Вицепрезидентът Илияна Йотова е почетен председател на конкурса, в който от българска страна са номинирани 11 заети жени. Сред тях и с най-голям шанс за голямата награда са Валентина Узунова- председател на Камарата на енергийните одитори, Камелия Терзийска, Юлия Забунова, Антоанета Игнатова и други.

 

Няма каляска за завръщането на „Експоуз“

Моден статус – 3 от 10 точки

На благотворителен бал на кралство Хармония, дует „Експоуз“ показаха дръзка визия. С това не насърчавам модното им поведение, но смятам, че са отишли твърде далеч, а каляска за връщане обратно не е изпратена. Двамата изпълнители винаги са изненадвали публиката със смели естетически решения, но този път, аз поне получавам главобол от видяното. Също така да пееш определено време с ливрея и перука си е изтезание. Сред публиката бяха бизнесдамата Юлия Забунова, организатор на събитието, нейните подопечни, специалният гост Мая Хътчинс, гости от цял свят.

Нотариус Милена Георгиева се увлече по носиите

Моден статус- 10 от 10 точки

Вярна на своята българска същност, топ нотариус Милена Георгиева е истински почитател на народната носия. Така се появи тя на фестивала на носиите заедно със своят съпруг – уважаемия бизнесмен Петко Георгиев. Любовта на Милена я заведе твърде далеч в това начинание и не са редки случаите, в които тя специално посещава градове и села в България, за да си набави нещо ново и с история. Милена, която е номинирана за специалния приз в конкурса „Бизнесдама на годината“ 2023, обмисля част от тоалета и за гала-церемонията да бъде черна риза с везмо.

 

Милена Георгиева празнува в Гърция 45

Моден статус – 4 от 10

Известният изпълнител Дарко Релушкоски, впоследствие станал лекар, отпразнува 45 години в съседна Гърция. Заедно с многочленното си семейство и родителите си, те се отдадоха на истинско балканско празненство, с много наздравици, отлична храна и танци. Дарко получи като мил подарък гостуването на брат си от Германия, а подаръци бяха и всичките му гости, решили да се присъединят към него в Гърция. Красивата съпруга на рожденика му подари оригинален парфюм с неговото име на опаковката, както и билети за двамата за скорошно посещение в Лондон. Дарко отсега разглежда с любопитство маршрутите, по които да се наслади на този невероятен град. Бъкингам, Трафалгар, както и някои адреси на добрия вкус по Бонд Стрийт и Джърмин Стрийт. Отличен кулинар, той възнамерява да посети магазин „Фортнъм енд Мейсън“, където изобилието от чай и храна са вълнуващи.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html