петък, 3 май 2024 г.

Левски с мил жест към феновете, а Николай Костов записа името си до легендарни треньори

Снимка: ПФК „ЛЕВСКИ“

Левски прави пореден жест към своите фенове. За да се отблагодарят на своите привърженици за подкрепата при победата с 2:1 над Апоел (Беер Шева), „сините“ днес ще пуснат запалянковци в близост до отбора.

В 18:00 часа тимът на Николай Костов започва подготовката си за предстоящия в четвъртък мач от плейофите на Лигата на конференциите срещу Айнтрахт (Франкфурт). Тренировката на „Герена“ ще бъде открита за фенове и медии, обявиха от Левски.

За втори път в рамките на тази седмица „сините“ допускат журналисти и привърженици свободно на занимание на отбора. Подобен ход беше направен и във вторник, два дни преди решителния мач срещу Апоел (Беер Шева).

Както е известно, тимът на Николай Костов през този уикенд няма да играе, тъй като отложи двубоя си с Пирин от шестия кръг на efbet Лига.

Под ръководството на Николай Костов Левски се класира за плейофите в Лигата на конференциите. „Сините“ са в серия от 4 поредни двубоя без загуба на континенталната сцена. Такова нещо по принцип рядко се отдава на отбора. И с тази поредица Костов се нареди до едни от най-изявените наставници в историята на клуба.

Първият, който постига такова нещо, е легендарният Рудолф Витлачил. Постигали са го и други легенди на клуба като Люпко Петрович и Станимир Стоилов.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html