неделя, 28 април 2024 г.

Влак за Бургас остави пътниците си на гарата в Стара Загора

Снимка: БГНЕС

Влак за Бургас остави пътниците си на гарата в Стара Загора, съобщи БНР. 16 души пренощуваха на въпросната жп гара. До случката се стига, след като влак, накойто те е трябвало да се прекачат за морето, не ги изчака и ги остави без превоз. За инцидента разказа в ефира на Радио Стара Загора един от пътниците – Николай Тодоров.

„В 22:20 ч. тръгнахме с влака Русе-Бургас, който е с прекачване в Стара Загора. Пристигнахме на старозагорската гара със закъснение от половин час в 03:41 часа. Влакът за Бургас е тръгнал минути по-рано без нас“, сподели Тодоров. Той разказа, че всички пътници са си закупили онлайн билети и нямат никаква вина за изпускането на прекачването за Бургас. По този начин хората, сред които жени, деца и чуждестранни граждани, са останали до сутринта на старозагорската гара. „Отношението на служителите на гарата, както и на телефонните услуги на БДЖ, беше много лошо към нас. Осигуриха ни 2 стаи с по 3 легла, които бяха под всякаква критика, и така изкарахме нощта“, каза още той.

По-късно сутринта пътниците вече са се качили на бързия влак за Варна, но е трябвало да се прикачват в Карнобат, за да стигнат до Бургас.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html