понеделник, 29 април 2024 г.

На живо във Фейсбук премиерът Денков ще отговаря днес на въпроси на граждани

Акад. Николай Денков
Снимка: GOV.BG

Премиерът Николай Денков ще отговаря на въпроси на граждани и медии на живо на страницата на министерския съвет във Фейсбук, съобщиха от правителствената пресслужба.

Ето как Денков обяви днешната си комуникация с гражданите: „На 6 август правителството навършва два месеца – какво започнахме, какво свършихме и какво предстои? Ще отговарям на вашите въпроси на живо от 10,30 до 11,30 на 7 август на Фейсбук страницата на Министерския съвет. Питайте!“.

От изпратените въпроси под анонса става ясно, че гражданите се интересуват кога ще има реални реформи в МВР и прокуратурата, защо в България се плащат винетки, а пътищата са в лошо състояние, ще има ли увеличение на майчинството и детските добавки в новия бюджет, ще поскъпне ли цената на горивото, след като се прекратява концесията на пристанище „Росенец“, кога ще има разяснителна кампания за въвеждане на еврото.

Кога премиерът Денков смята да подаде оставка също е често задаван въпрос, с припомняне на думите му „ако видя, че нещата не вървят, ще си подам оставката“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html