понеделник, 6 май 2024 г.

Исмаил Хаджъолу отказа брак на Аслъхан Гюрбюз

Бившите партньори изтриха общите си снимки

Поредна раздяла в турския шоубизнес през последните дни предизвика много коментари. Звездната двойка Аслъхан Гюрбюз и Исмаил Хаджъолу прекрати романтичните си отношения почти година, след като обяви връзката си. Атрактивната актриса, позната на българските зрители с ролите си на Халиме султан от „Великолепният век: Кьосем“, и популярният й колега, който у нас сме наблюдавали в образа на Озан от „Истанбулска приказка“, изненадващо прекъснаха следването си в социалната мрежа „Инстаграм“ и изтриха общите си снимки.

Според турските медии причината за раздялата им е нежеланието на 37-годишния актьор да задълбочат отношенията си, като се оженят и създадат семейство. Исмаил е известен в своята родина и със скандалите около любовните му връзки. Той вече има два развода зад гърба си – с актрисата Вилдан Атасевер и с инструкторката по танци Дуйгу Кая. Вторият брак на Исмаил приключва с шумна раздяла, след като е уличен в изневяра с екранната му партньорка от драматичната поредица „Дете“ Мерве Чаъран, а Дуйгу обвини публично актрисата, че е разрушила семейството й.

39-годишната Аслъхан от своя страна има дълга връзка с актьор Керем Купаджъ. Светските издания дори разгласяват новината, че двамата са се оженили на тайна церемония на яхта, но Аслъхан категорично отреча подобни твърдения.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html