събота, 27 април 2024 г.

Йоанна Темелкова брои 5 бона за картини на Зуека

Актрисата се похвали с новите придобивки

Актрисата Йоанна Темелкова плати близо 5 000 лева на колегата си и художник Васил Василев – Зуека за две от най-известните му творби – “Клоун” и “Завързаният балон”, видя “Галерия”. Екранната Лора, както е позната от хитовия криминален сериал на Нова телевизия “Братя”, е поръчала платната преди няколко месеца. Едва преди дни те са пристигнали в София. “Толкова време чаках окачването на тези невероятни картини… Струваше си! Обожавам ги”, казва актрисата.

Собственичка е на “Клоун” и “Завързаният балон”

Любопитна подробност е, че новите попълнения в дома й се намират във всекидневната – най-просторната стая, в която Йоанна и съпругът и – актьорът от Сатиричния театър “Алеко Константинов” Мартин Гяуров прекарват по-голяма част от свободното си време, също така използват широкия терен за приятелски сбирки и празници.

Всъщност блондинката възнамерява да замени мебелите и част от допълнителния декор с бутикови придобивки, които имат и сантиментална стойност за нея. В миналото тя не веднъж е споделяла, че се възхищава на Васил и таланта му, както и, че рано или късно ще се сдобие с някое от великите му произведения.

За съжаление не успя да се възползва от първите предложения на Зуека, който по време на пандемията бе обявил цени до 1000 лева. В момента идеите и реализацията им чукват почти три бона, като някои от платната са капарирани преди завършването.

В ателието липсват нови придобивки, а на промоция са вече остаряващите картини – “Дон Кихот и Дулсинея”, намалена от 1600 лв. на 1280 лв., както и познатите за ценители “Висящи хора”, “Яйцето”, “Дървото на познанието”, “Покана” и “Жена”.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html