неделя, 5 май 2024 г.

Венци Венц със забрана да вижда сина си

 

Все още обича жена си

Преди броени дни в медийното пространство гръмна новината, че раппевецът Венци Венц и съпругата му Мая са развеждат. Факт, който “Галерия” оповести първо, две седмици по-рано.

Притиснат от многобройните въпроси музикалният талант разкри, че от три месеца насам не е виждал сина си Ноа, а причина за това – твърдата забрана на жената, към която все още таи силни чувства.

Не може да преглътне тъгата от липсата на детето

Мая е категорична, че на този етап иска да е далеч от изпълнителя на “Вирджиния рекърдс”, а причините са същите, които описахме най-напред – десетки участия, пътувания в страната и чужбина, бурен нощен живот, ангажименти и липса на каквато и да било помощ в ежедневната домакинска работа. Картината се допълва от ревност, която довела до последния лют скандал, в който било забъркано името на моделката Диляна Попова, взела участие в един от проектите на Венци.  Всичко това накарало брюнетката да каже – не съм щастлива, думи, които не се понравили на татуирания мъж. И все пак той взел решение да я пусне, вместо да насилва любов, която няма шанс. За съжаление планът не се развил както трябва и те не успели да запазят добрия тон. Единственият близък човек до Венци, който все още вижда малчуганът е неговата майка. Успокояващо е, че след вече задействана процедура в съда Темида следва да определи дни, в които той ще бъде с наследника си. Невъзможността за споделено време между баща и син провокирала твореца да се татуира.

Последната му мастилена рисунка се намира върху дясната му вежда и изобразява вълна. “Искам по този начин той да е винаги на върха”, описва мъжът, който отново е в отбора на ергените от хайлайф средите.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html