понеделник, 29 април 2024 г.

Алина Боз скъса с гаджето след 3-годишна връзка

Двамата с Митхат Йозер бяха коментирани заради голямата разлика във възрастта им

Прекрасната турска актриса Алина Боз и музикантът Митхат Йозер, който е със 17 години по-възрастен от нея, сложиха край на своята 3-годишна връзка. Според публикации двамата са се разделили преди 2 месеца и половина непосредствено след завръщането им от почивка в Португалия. Тогава стана известно, че Митхат е закупил апартамент в Лисабон на стойност 800 хиляди евро и че е поискал официално португалско гражданство.

40-годишният Митхат Джан Йозер е син на прочутата певица Сезен Аксу, наричана „Кралицата на турската поп музика“. В медиите често се появяват слухове за тяхната раздяла. Светските хроникьори тези дни твърдят със сигурност, че актрисата и музикантът възприемат отношенията си за изчерпани и затова са предпочели пътищата им да се разделят. Боз възнамерява да се съсредоточи изцяло върху своята кариера и води преговори за нов проект. През последния месец тя се намираше в Рим за снимките на рекламна кампания за водещата италианска марка бижута Булгари.

Алина има смесени корени – майка й е рускиня, а баща й е български турчин – емигрант. Боз е една от най-красивите и талантливи турски звезди, която често дава повод за коментари в социалните мрежи.

От новината за раздялата между Алина и Митхат незабавно се е възползвал продуцентът, режисьор и бизнесмен Умут Евирген, който вече е подновил опитите си да привлече интереса на Алина, изпращайки й съобщения и пишейки й коментари в социалните мрежи.

25-годишната Боз е позната на българските зрители с ролите на Азра в „Не пускай ръката ми“ и на Хазал в „Твоят мой живот“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html