петък, 3 май 2024 г.

Д-р Алит Керимов: Броят на процедурите за бразилски седалища расте

Собственик е на „Дерма Естетик“

Оформянето на перфектно седалище, изпъкващо с бразилски форми и допълнителен обем, постигнат чрез помощта на дермален филър става все по-популярна процедура у нас. Това разкрива д-р Алит Керимов, уважаван специалист в областта на естетичната медицина, пред anteni.info

“Това е минимално инвазивна процедура. Включва няколко стъпки. Консултация, по време на която се обсъждат цели и очаквания. Следва лекарят да разгледа вашето здравословно състояние и да определи дали сте подходящ кандидат за процедурата. Подготовката изисква почистване на зоната, която ще бъде третирана, и прилагане на местен анестетик за намаляване на болката по време на инжекциите. Техният брой зависи от размера и желания обем. След процедурата може да се наложи да носите специални компресиращи дрехи за няколко седмици, за да подпомогнете изправянето на кожата и да намалите шанса за поява на синини. Физическото натоварване е изключено, а самите резултати варират и зависят от много фактори – възраст, тип на кожа и пр.”, пояснява Керимов.

“Има много знаменитости, които са се поддавали на процедури за увеличаване, но това обикновено включва бразилско повдигане – Brazilian Butt Lift, BBL, или импланти, които са по-радикални и постоянни от дермалните филъри.

Някои от тях са Ким Кардашиян и Кайли Дженър. Те обаче обикновено не разкриват детайли за конкретните процедури или продукти, които използват”, допълва в заключение.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html