петък, 3 май 2024 г.

Маестрото иска дъщеричка от Виктория Готева

Журналистката и музикантът се венчаха в средата на юни

Пианистът и шеф на „Ку-Ку Бенд“ Евгени Димитров – Маестрото е на път да задмине бившия футболист Благой Георгиев по бракове и деца. В средата на юни на тайна сватба на морето той се врече във вечна вярност на водещата на новините в bTV Виктория Готева. Тя е с цели 26 години по-млада от него, а двамата са заедно от три лета. Младоженците обаче пазили в пълна тайна връзката си и сватбата си, която споделили само с най-близките си хора, пише „Галерия“.

Виктория рядко говори за личния си живот, предпочита работата й да е на преден план. Сега не крие, че между многото дежурства в нюзрума на bTV и ранното ставане за сутрешния ефир, успява с удоволствие да се посвети и на новата си страст – уроци по пиано при Маестрото, който е сред най-добрите музиканти в България.

Тя е сред най-харесваните лица на телевизията. Работи в нея от 2016 година. Тя приема журналистиката като призвание и колегите в телевизията като свое голямо семейство. Бракът с Евгени е първи за нея. За разлика от нея, мъжът й се е женил веднъж и има още няколко сериозни връзки, като от предишните си три жени има общо три момчета.

Първата му законна съпруга е джаз певицата Мишел от Созопол. Двамата се развеждат в края на 90-те. След раздялата им Мишел се връща в  родния си град и там отваря арт клуб. В края на 2004-та Евгени става баща на близнаци. Роди му ги 24-годишната Ела Наумова. Младата красавица така и не сключи брак с музиканта, въпреки че го дари със синовете Александър и Кристиян. За съжаление едното момченце умира. То се ражда със сериозно здравословно състояние. “Две години живях в ада”, признавал е Димитров, който не скри, че жената да него била по-силна в тази ужасна ситуация. След загубата на детето музикантът и Ела Наумова така и не могат да преодолеят драмата и се разделят, а за Кристиян сега се грижи основно майката, но и Маестрото помага, когато може. Следващото дете на музиканта е от балерината от „Магаданс“ Нели Желева. Въпреки че имат общо дете, тя също не се задържа дълго и се разделят, а той сменя още няколко млади жени, докато не среща Виктория. Затова сега 54-годишният пианист няма търпене да стане татко на дъщеричка и се надява младата му булка да го дари с момиченце в най-скоро време.

От трите му момчета малкият е най-музикален и нищо чудно да тръгне по стъпките на известния си татко. „Големият ми наследник от Мишел свири на барабани, но учи и работи нещо съвсем друго, няма общо с музиката. Но е меломан страхотен, много е запален. Според мен от най-малкия ще изскочи заек, но нямам никакви амбиции, защото знам какъв тормоз е за едно дете, чийто родител се занимава със същото. Това важи и за актьори, художници. От тази сянка никога не можеш да избягаш. Представи си какъв талант трябва да имаш, за да намериш себе си или образа си в това, което правиш, за да те припознаят хората не като сина или дъщерята на еди-кого си, а като теб“, обяснява Маестрото.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html