понеделник, 29 април 2024 г.

Еда Едже най-после истинска булка

Бляскавото събитие беше в ресторант на Босфора

Една от най-големите турски телевизионни звезди Еда Едже се омъжи. Актрисата, позната като Йълдъз  от сериала „Опасно изкушение“, която доскоро се шегуваше, че е обличала булчинска рокля пред камерата девет пъти и няма никакво намерение да го стори и в реалния си живот, този път наистина бе булка. Актрисата сключи брак и в реалния живот с дългогодишния си любим – популярния баскетболист Бурахан Тунчер. Любимката на милиони зрители облече изящен булчински тоалет на световноизвестния ливански дизайнер Зухаир Мурад, за да каже „Да“ на своя любим. Еда се представи и с още един тоалет – на Оскар де ла Рента

Събитието бе само ден след като Едже стана на 33 години, а сватбената приказка бе в тузарския хотел „Четири сезона“  на Босфора, който някога е бил османски дворец. Според мнозина светски хроникьори това е сватбата на десетилетието. Освен, че е така чакана и събра целия светски и спортен елит на съседна Турция, само нощувката за гостите е била над 1000 долара, пишат тамошни светски хроникьори. За събитието дойдоха над 300 приятели и роднини на актрисата и баскетболиста, които са заедно от пет години.

За доброто настроение на гостите се погрижи екранната Ендер в сериала „Опасно изкушение“ – Шевал Сам. Въпреки че пред камерите персонажите и на двете са в постоянен конфликт, в живота красивите дами ги свързва щастливо приятелство. Шевал освен актриса е и много известна певица. А към брилянтния й глас се присъедини и булката, която се раздаде от сърце като пригласяше на приятелката си на микрофона, но най-вече се включи с кръшни танци във веселбата.

На празненството присъстваха продуцентите и всички актьори от сериала „Опасно изкушение”, но специално се отбеляза, че сред тълпата от празнуващи са блеснали и звездата от „Почукай на вратата ми” Ханде Ерчел и новото й гадже милионерът Хакан Сабанджъ, които в момента са най-обсъжданата светска двойка при съседите. Няма как сред гостите да не отбележим и други любимци на зрителите от хитовия сериал, който приключи в началото на юни – Берк Октай (Чаатай) и съпругата му Йълдъз Чааръ Атиксой, Биран Дамла Йълмаз (Кумру) и Севда Ергинджи (Зейнеп), както и Несрин Джавадзаде, която изпълняваше ролята на Шахиха. Еда и съпругът й Бурахан имат  5-годишна връзка, съпровождана от раздели, събирания, слухове и скандали. Тя вече сподели, че смята да прекъсне за малко актьорската си кариера, защото двамата мечтаят да станат родители. Красавицата иска да има поне две или три деца. След сватбата Еда и Бурахан ще се отдадат на сладка почивка в новата вила в Бодрум, но преди това смятат да обиколят турското крайбрежие с любимата им каравана, която закупиха още миналата година за един милион турски лири.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html