неделя, 28 април 2024 г.

Ханде Ерчел стана анорексичка

Феновете са ужасени от слабостта й

„Спрете я!“, с този вик феновете на Ханде Ерчел реагираха под пост на любимката си в социалните мрежи, където от снимките й се вижда, че тя е изключително слаба. Почитателите й дори подозират, че има анорексия – краката й са буквално като клечки. В първите години на кариерата си 29-годишната актриса наистина се виждаше, че има няколко излишни килограма, но видът й сега е плашещ. Заради наднорменото си тегло кастинг директорите не бяха доволни от нея и тя получаваше постоянни откази за участие във филми.

Идеята да отслабне е от няколко години и всъщност това се случи след смъртта на майка й през 2019-а, която Ханде много трудно преживя и това беше истински удар за нея. Жената почина на 47 г. след дълга борба с левкемията. Актрисата започна бързо да сваля килограми, пухкавото й лице се превърна в красиво с издадени скули. Фигурата й стана завладяваща – как няма да е като свали цели 25 кг.

Ерчел придоби световна слава с участието си в хитовата поредица „Почукай на вратата ми“, където тя игра заедно с Карем Бюрсин през 2020 г. Вместо обаче да спре с диетите, тя продължи. Нейни приятели казват, че храната й е само вода, сокове и понякога ябълки.

„Горката, колко си слаба, виж си краката“; „Яжте нещо, иначе вече прилича на анорексия“; „Не мога да гледам това, някой да я спре! Краката й са само кости“ – ето малка част от това, което пишат фенове под снимката, искрено притеснени за състоянието на любимката си. Самата Ханде Ерчел не коментира това по никакъв начин.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html